Καλώς ήλθατε!

Η οργάνωση του Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Θήβας είναι γεγονός!!!

Το 1ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Θήβας ξεκινά, από τις 15 Ιουνίου, το κλειστό γυμναστήριο «Ερρίκος Χατζόπουλος» θα υποδεχθεί την αφρόκρεμα του Θηβαϊκού μπάσκετ (όποιος μειδίασε να φύγει τώρα απ’ τη σελίδα). Υπό την αιγίδα του ΔΟΘ και της ΕΣΚΑΣΕ, η ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ δίνει την ευκαιρία στη μετα-νεολαία της περιοχής να ξεδιπλώσει το ταλέντο της στο παρκέ και να κυριαρχήσει στους αιθέρες.

Με τη διοργάνωση αυτή φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στον φίλαθλο κόσμο την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει μέσα στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου και να απολαύσει ένα συναρπαστικό καλοκαίρι. Σίγουρα, όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει (και εκτός και εντός μας), δεν θα λείψουν οι γκρίνιες και τα παρατράγουδα. Ωστόσο, ευθύνη όλων των ομάδων και όλων των συμμετεχόντων είναι να μείνει όλη αυτή η περιπέτεια εντός των στόχων της: τη διασκέδαση και την απαραίτητη κουβέντα με «ηλεκτρολύτες» μετά τον κάθε αγώνα.

Από πλευράς διοργάνωσης, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό κρατώντας ανά χείρας το σημειωματάριό μας για πιθανές αβλεψίες ώστε να ανεβάζουμε συνεχώς την ποιότητα του Πρωταθλήματος με νέα χαρακτηριστικά και παροχές, φέρνοντας όλο και περισσότερους φίλους στον αθλητισμό και προάγοντας το ευ αγωνίζεσθαι (κόψτε το χασμουρητό, Καργάκο διάβαζα για την Εκθεση).

Από πλευράς της ιστοσελίδας της ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ, δημιουργείται η στήλη ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ, ( ergasiako.kadmosbc.gr )στην οποία θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε αναφορές των αγώνων, στατιστικά, εκτενή στιγμιότυπα, συνεντεύξεις Τύπου, pre-game εκπομπές, post-game αναλύσεις με 3Dγραφικά και εκλεκτούς καλεσμένους. Πέραν από τις αναφορές των αγώνων, η στήλη αυτή θα έχει κείμενα με εύθυμο και σατιρικό χαρακτήρα με σκοπό αποκλειστικά και μόνο να κρατά το ύφος του Πρωταθλήματος στο πλαίσιο που του αξίζει: της διασκέδασης και του σεβασμού. Διασκέδαση για όλους (αθλητές, θεατές κοκ) και σεβασμό τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τις επιχειρήσεις που τίμησαν τον θεσμό με τη συμμετοχή τους.

Καλή διασκέδαση!

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *